Asuminen

Säätiö omistaa 61 kpl liikuntarajoitteisille suunniteltua palveluasuntoa, joista 20 kpl on 2 huonetta ja tupakeittiö ja 41 kpl huone ja tupakeittiö-asuntoja. Kaikissa asunnoissa on tilava kylpyhuone, lasitettu parveke ja turvapuhelin. Vuokraan sisältyy vesi -ja lämmitysmaksu. Veteraanitalossa on automaattinen paloilmoitusjärjestelmä ja vesisumusammutuslaitteisto.

Palvelutalon asunto-osat ovat Opri, Oleksi ja Onnela.

Asuntojen neliövuokra on 12€.

Asunnot vuokrataan ensisijaisesti hyvinkääläisille veteraaneille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut ikääntymisen, sairauden, vamman, yksinäisyyden, turvattomuuden tai muun syyn vuoksi.

Veteraanitalon asukas voi tilata kotisiivouksen haluamaltaan taholta. Yleisten tilojen siisteydestä vastaa laitoshuoltaja Tarja Kontiainen ja kiinteistöhoidosta huolehtii Harri Harju.

​Säätiön asiakkaaksi valitaan ensisijaisesti palvelutarpeessa oleva hyvinkääläinen veteraani. Veteraanitalolla on ostopalvelusopimus ikääntyneiden asumispalveluista Keusoten, Keravan ja Sipoon kaupunkien kanssa. Kaupungin ostopalvelupaikoista päättää kaupungin SAS-työryhmä.

Asukkaaksi haetaan säätiön omalla asuntohakemuksella. Hakemus lähetetään toiminnanjohtaja Eeva Pyhälammille osoitteeseen Asemankatu 42 A, 05900 Hyvinkää.

 

Katso esimerkki yksiön pohjapiirustuksesta

Katso esimerkki kaksion pohjapiirustuksesta