Asuminen

Säätiö omistaa 61 kpl liikuntarajoitteisille suunniteltua palveluasuntoa, joista 20 kpl on 2 huonetta ja tupakeittiö ja 41 kpl huone ja tupakeittiö-asuntoja. Kaikissa asunnoissa on tilava kylpyhuone, lasitettu parveke ja turvapuhelin. Vuokraan sisältyy vesi -ja lämmitysmaksu. Veteraanitalossa on automaattinen paloilmoitusjärjestelmä ja vesisumusammutuslaitteisto.

Palvelutalon asunto-osat ovat Opri, Oleksi ja Onnela. Veteraanitalon asukas voi tilata kotisiivouksen haluamaltaan taholta. Yleisten tilojen siisteydestä vastaa laitoshuoltajat Tarja Kontiainen ja Anu Ikonen ja kiinteistöhoidosta huolehtii Harri Harju.

​Säätiön asiakkaaksi valitaan ensisijaisesti palvelutarpeessa oleva hyvinkääläinen veteraani. Asukkaaksi haetaan säätiön omalla asuntohakemuksella. Asunnot vuokrataan ensisijaisesti hyvinkääläisille veteraaneille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut ikääntymisen, sairauden, vamman, yksinäisyyden, turvattomuuden tai muun syyn vuoksi. Asukasvalinta tehdään ARA-säännösten mukaisesti. Hakemus lähetetään  osoitteeseen Asemankatu 42 A, 05900 Hyvinkää.

Lisäksi Veteraanitalolla on ostopalvelusopimus ikääntyneiden asumispalveluista (palveluasuminen ja ympärivuorokautinen palveluasuminen)  Keski-Uudenmaan, Itä-Uudenmaan, sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueiden kanssa.Jos asiakas haluaa hakeutua asumaan Keusoten sijoittamana hänen tulee olla yhteydessä Keuosten asiakasohjaukseen (019 2260 403). https://www.keusote.fi/palveluhakemisto/ikaantyneiden-tehostettu-palveluasuminen/ Asiakasohjaus käynnistää palvelutarpeenarvioinnin.

 

Katso esimerkki yksiön pohjapiirustuksesta

Katso esimerkki kaksion pohjapiirustuksesta